Miss Nutrition's Feed Me! Cookies

Gepubliceerd op 16 maart 2021 om 15:32

Miss Nutrition's Feed Me! Cookies

FAN GIRL MOMENT!!! A few weeks ago I came in contact with Karin from Miss Nutrition. She is a Dutch hormone therapist and nutritionist and I love her work - especially on intagram! As a new mother with PCOS, Karin is doing everything she can to keep her breast milk supply up and flowing (what a champion!). With Sunny Mummy's Feed Me mix, Karin created this delicious healthy cookie recipe to give women a BOOST!

Van Karin...

'Mijn favoriete omega koeken in een speciaal jasje. Ik heb mijn eigen recept gebruikt maar heb wat superfoodmix van @sunnymummy.nl toegevoegd. Deze mix bevat allemaal superfoods en kruiden die de borstvoedingproductie bevorderen. Ik ben echt mega blij met deze mix wsnt hij is ontzettend lekker. Er zit namelijk anijs in wat perfect matcht bij deze koeken! Het recept vind je hieronder'. - Karin

Ingredienten:

75 gr. havermeel
100 gr. roomboter of kokosolie
50 gr. Kokossuiker of suikervervanger van stevia
100 gr. havervlokken
75 gr. mix gebroken lijnzaad, pompoenpitten, en chiazaad
35 gr. walnoten
2 tl. Sunny mummy feed me mix
1.5tl. bakpoeder
2 el. plantaardige melk of water
snufje zout

Hoe maak je het...


1. Verwarm je oven voor op 175 graden en leg vast een bakplaat met bakpapier klaar.

2. Doe de havermeel in een grote kom en doe hier het bakpoeder, de zoetstof, feed me mix en het zout bij. Roer alles even goed door elkaar. Smelt de roomboter of kokosolie alvast op een laag vuurtje.

3. Doe de havervlokken, de pitten en zaden en de walnoten bij het meel en roer alles nogmaals goed door elkaar. Giet de gesmolten boter in de beslagkom en voeg tenslotte nog twee eetlepels water of melk toe. Kneed alles goed door elkaar met je handen tot je een mooi kleverig deeg krijgt.

4. Draai tien balletjes van het deeg en leg deze op voldoende afstand van elkaar op de bakplaat, druk ze daarna plat tot ze een dikte van ongeveer een halve centimeter hebben. Bak ze in 25 minuten gaar.

5. Ze zijn klaar als de koeken mooi bruin zijn geworden en de randjes een beetje hard beginnen te worden, laat ze daarna afkoelen op de bakplaat. Je kan de koeken het best bewaren in een afgesloten trommel. Maar je kan ze ook prima invriezen.


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.