• Gratis verzenden vanaf €55,-
 • Beste start voor jou en je baby
 • Natuurlijk & liefdevol
 • Kleine voetafdruk
 • Ook leuk als cadeau
 • Super Sunny Vibes
 • 10/10 uit 10 beoordelingen
10/10 uit 10 beoordelingen

EMB Bloedtest

 • Een EMB-test is een eenvoudige (vingerprik) bloedtest die krachtige informatie over je gezondheid geeft
 • Leer waar jouw lichaam tekort aan komt of behoefte aan heeft om optimaal te kunnen functioneren
 • Sunny Mummy werkt samen met een orthomoleculair therapeut
€ 275,00
 • Gratis verzending vanaf €55,-
 • Eenvoudig in gebruik
 • Levertijd tussen 1-3 werkdagen
 • 14 dagen bedenktijd
 • Vegan
Ik wil vrouwen empoweren tijdens het moederschap.
Ik wil je helpen om je zelfverzekerd en goed geïnformeerd te voelen over wat de beste manier is om voor jezelf en je baby te zorgen tijdens deze mooie maar intensieve levensfase. Met trots kan ik zeggen dat Sunny Mummy samenwerkt met een orthomoleculair therapeut om moeders een persoonlijke en holistische kijk op hun gezondheid te bieden. Waarom doe ik dit? In de hoop dat de huidige culturele denkwijze over gezondheid en welzijn verandert.

Wat is een EMB Test?
(EMB) staat voor energetisch morfologische bloedtest. Ons bloed is in feite het transportsysteem van ons lichaam. Dagelijks stroomt de vloeistof duizenden keren rond door onze bloedvaten. Het vervult een essentiële rol door het vervoeren van zuurstof, voedingsstoffen en afvalstoffen naar de juiste organen en cellen. Daarnaast is het onze interne temperatuurregelaar en het middelpunt van ons afweersysteem. De kwaliteit van het bloed kan dus je hele systeem beïnvloeden en ons daarom juist ook zoveel inzichten geven. Reguliere bloedtesten kunnen diverse factoren aan het licht brengen, zoals ijzertekort en infecties. De EMB test heeft echter een andere benadering van bloedonderzoek voor een nog uitgebreider inzicht in je gezondheid. De EMB betreft een testmethode waarbij de therapeut middels een vingerprik enkele druppels bloed afneemt. In het onderzoek wat volgt wordt zowel met reguliere als complementaire bril naar het bloed en de anamnese gekeken. Het energetisch morfologische bloedonderzoek bekijkt enerzijds de bloedcellen (hematologie) en geeft anderzijds inzicht in tekorten en verstoringen op energetisch niveau. Vervolgens maakt de therapeut een vertaalslag naar de praktijk en voorziet je van een uitgebreide analyse en advies. Hiermee leer je bewuster kijken naar je voedingspatroon en leefstijl. 

Jii en je baby verdienen beter voor én na de zwangerschap!
Het reguliere advies om gewoon een willekeurig synthetische pre- of postnatale vitamine te gebruiken is gewoon niet voldoende! Jij en je baby verdienen beter! Om de meeste kans te hebben op een succesvolle en gezonde zwangerschap en kraamtijd, raad ik een EMB-test ten zeerste aan, zodat je precies weet wat je lichaam voor en na de bevalling nodig heeft. Positieve voeding en levensstijl zijn absoluut cruciaal, aangezien pre- en postnatale voeding een levenslange impact heeft op de gezondheid van zowel moeder als kind.

Voedingsbehoeften na de bevalling
Wat we moeten onthouden is dat moeders die onlangs zijn bevallen een ENORME behoefte aan voedingsstoffen hebben, ongeacht hun borstvoedingsstatus! Voor onze fysieke en mentale gezondheid is het erg belangrijk dat we BLIJVEN werken aan onze voedingsbehoeftes. Want een tekort kan het gevolg zijn van uitputting na een zwangerschap. Postpartum moeders hebben meestal een tekort aan belangrijke mineralen, vitamines en voedingsstoffen. Alle postpartum moeders zijn waarschijnlijk gedeeltelijk uitgeput qua voedingswaarde want het bouwen van een baby kost nou eenmaal veel stoffen en energie! Geschat wordt dat voor elke zwangerschap 10% van de voedingsstoffen van het lichaam worden verbruikt. We moeten deze aanvullen vanwege hun belang voor energie, hormoonbalans, spijsvertering en mentale gezondheid. 

De mate van uitputting wordt beïnvloed door...
 • Preconceptionele nutriëntenniveaus
 • Zwangerschapsdieet
 • Stress tijdens de zwangerschap
 • Slechte of te weinig voeding voor of tijdens de zwangerschap
 • Enkele of meerlingzwangerschap
 • Korte tijd tussen zwangerschappen
Uitputting van voedingsstoffen kan van invloed zijn op elk onderdeel van de gezondheid - van genezing, tot energie, tot stemming, tot de ontwikkeling van de baby, tot hormoonproblemen, tot risico's voor de volgende zwangerschap, tot de dagelijkse kwaliteit van leven en functioneren. 

Sunny Mummy's EMB test kan je helpen!
Sunny Mummy werkt samen met Karin van Miss Nutrition, orthomoleculair therapeut. Wij zijn van mening dat ons lichaam een holistische aanpak nodig heeft. Voeding, leefstijl, mindset, zelfzorg en de kracht van de natuur zijn de elementen die ze gebruikt. Want in onze ogen is voeding het mooiste en krachtigste medicijn!
 • Waar wordt er op getest?

  Er wordt onder andere getest op intoleranties, vitamines & mineralen, virussen en ziektes, hormonen, darmflora, neurotransmitters, meridianen en de waardes van witte en rode toepassing. En nog veel meer! 
 • Hoe gaat het in zijn werk? Easy!

  1. Je bestelt een EMB-test bij Sunny Mummy
  2. Ik stuur je de test inclusief duidelijke instructies in een e-mail op en stuur je je pakket op via de post.
  3. Wanneer je pakket aankomt, neem je wat bloed af via het topje van je vinger met een soort prikpen, de naald zie je niet. Je vult een buisje met een centimeter bloed en we hebben stempels nodig van 1 druppel bloed.
  4. Je schrijft op het intakeformulier wat jouw doel is, of er regulier al diagnoses zijn gesteld, ook eventuele klachten, medicatie of supplementen die je gebruikt zijn voor ons van belang om te weten. Hoe meer informatie je opschrijft, hoe beter wij jou kunnen helpen.
  5. Verpak het ingevulde bloedonderzoek en het informatieformulier in de bijgeleverde doos en stuur het naar het laboratorium op.
 • Hoelang duurt het voor ik de uitslag heb?

  Het lab heeft ongeveer 14 dagen voor nodig voor de verwerking en dan krijgen wij de uitslag gemaild. Karin stuurt je de uitslag en samenvatting per mail door en samen bespreken jullie deze nog via een zoom meeting. Zo kan iedereen in Nederland meedoen! Tijdens de meeting zal Karin je beknopt uitleggen wat alles omvat, welke zaken met elkaar verband houden, hoe je je tekorten aan kunt pakken en welke supplementen je hier eventueel bij kunnen helpen.
 • Kosten

  Een onderzoek kost €275 euro.
Wat anderen over 
Sunny Mummy zeggen…
Jeanette Stefess-Hilman
Zeer tevreden met het product. Doet wat het zegt, lekker van smaak en merk het verschil. Snelle service, mooi design en mooie lepels.
Natas
Super producten! Ik gebruik nu een poosje Boost Me! en Feed Me!, beide zijn heerlijk. Lekker door de yoghurt of kwark, helpt echt een boost te geven. Heel tevreden!
Joy
Ik gebruik al een tijdje dagelijks de boost me en feed mee mixen in mijn havermout. Ik vind het heerlijk en mijn borstvoeding gaat super goed. Mijn mixen zijn alweer bijna op en dan ga ik zeker weer nieuwe bestellen👌
Ruth Keller
Hele goede communicatie, uiterst vriendelijk, goede producten, duurzaam en met zorg voor vrouwen samengesteld. Win win win
A. Kip
Mooi, stevig verpakt en op tijd binnen gekregen.
Daarnaast zat er nog een extra cadeautje/verrassing voor mij bij. Erg leuk.
Renske
Super service, super producten.
Binnen no-time een antwoord op je vragen en altijd met alle liefde.
Daarnaast zijn de pakketjes ook echt cadeautjes om uit te pakken.
Elize
De BoostMe en PowerMe elke ochtend standaard door de havermout met yogurt. Naast dat het erg lekker smaakt is het fijn om te weten dat ik een beetje extra voor mezelf zorg in alle drukte!
C Van den Ham-Hilman
Mooi product, persoonlijke touch, snelle levering.
Cynthia
Goed, natuurlijk, lekker en gezond product. Jayde van sunny mummy is super behulpzaam en meedenkend.
Inge
Goede Service! Leuk persoonlijk berichtje en mooi ingepakt. Echt een cadeautje!
Charlotte
De bestellingen worden met zoveel aandacht en liefde verzorgd, dat voel je gewoon. Het uitpakken op zich is al een cadeautje! En met de bio superfoods kleurt je keuken ook nog eens lekker; roze cakejes, groen ontbijt! Echt zalig en voedend voor mij als moeder van 3 jonge kids. Ik had dit graag tijdens mijn zwangerschappen en borstvoedingsperiodes gebruikt! En wat een mooi verhaal zit er achter deze powervrouw!
Larissa
Wauw, wat een geweldige service van Sunnymummy! Mijn pakketje was door een fout van DPD retour gestuurd, dit heeft Jayde super opgelost door het pakketje opnieuw kosteloos te verzenden met PostNL. Dat noem ik nog eens service! Net de boostme in mijn yoghurt erbij gedaan en de smaak is geweldig. Lekker fris, ik ben benieuwd naar het resultaat!
Je beoordeling
 • Pluspunten
 • Minpunten
Review versturen

Volg ons op Instagram @sunnymummy.nl

Instagram @sunnymummy.nl
Een moment geduld aub..
Product is toegevoegd aan de winkelwagen