Sunny Mummy houdt van...

Het gaat niet alleen om ons! We delen de liefde ook graag!

Bekijk hieronder enkele van de geweldige bedrijven die Sunny Mummy tot nu toe hebben geholpen ...

Ik kwam de illustraties van Mama Dee (@mamadee.blog) voor het eerst tegen op Instagram. Ze maakten me meteen gelukkig, ik scrolde door haar hele profiel - er was niets waar ik niet van hield! Het laten groeien van een merkidentiteit heeft veel verschillende puzzelstukjes. Op een dag kreeg ik tijdens een zakelijke bijeenkomst te horen: 'Je superfoods zijn geweldig Jayde maar JIJ bent het merk! JIJ bent Sunny Mummy! Je moet je gezicht overal neerzetten!'. Dat was een beetje confronterend terwijl ik tegelijkertijd wist dat het waar was. Ik besloot Mama Dee te vragen of ze wat Sunny Mummy-illustraties kon maken, wat echt veel plezier en leven heeft gebracht in mijn missie om vrouwen en moeders te helpen voor zichzelf te zorgen! Dee is zo intuïtief en getalenteerd met haar werk, jij vraagt en zij doet! Ik heb eindelijk mijn ontbrekende puzzelstukje gevonden dat Sunny Mummy echt tot een sterk Sunny-merk heeft gemaakt waar ik zo trots op ben!

Colour Your Cloud

Domonique en Evelyne hielpen me met het uitpakken van mijn rugzak van geboortetrauma en hielpen me voor te bereiden op mijn derde keizersnede toen ik zwanger was van Leo. Zonder deze twee geweldige vrouwen zou ik waarschijnlijk niet de kracht hebben gevonden om Sunny Mummy te starten. Twee jaar later versterken we elkaar nu! Sunny Mummy-producten worden nu aanbevolen en aangeboden aan vrouwen die deelnemen aan Colour Your Clouds-coachingprogramma's! Als je merkt dat je vastloopt met de verwerking van je bevalling. Als je merkt dat je moet wennen aan het moeder zijn en je onzeker kunt zijn over je moeder gevoel of als je zwanger bent en merkt dat je opziet tegen je bevalling of de tijd daarna - Ik zou Dominique en Evelyne van harte aanbevelen!

Baby B&B Merelhof

Op zoek naar een unieke ervaring met je lieve nieuwe aanwinst? Het charmante Baby B&B Merelhof in Oosterhout is de perfecte plek om te zijn! Omgeven door magische kastelen, prachtige natuur en een gehoord hert + in het centrum van historisch Oosterhout - Wat een droom! Stop de tijd om te ontspannen en te genieten met je partner en baby. In de Baby B&B kan je een workshop babymassage, baby- en familiefotografie organiseren of zelf een massage krijgen bij MAM-AN (zie hieronder).Uw gastheer Maartje is zo zorgzaam en vriendelijk, geen verzoek is te groot of klein! Check B&B Merelhof voor seizoensarrangementen en volg hun Instagram.

Mam-An Baby Wellness

Bij MAM-AN draait alles om welzijn voor moeder en kind. Naast haar werk in de Baby B&B, biedt Anne zwangerschapsmassage, babymassage, babymassage workshops, newborn fotografie en heeft ze de MAMA BOX gecreëerd - unieke geschenkverpakkingen voor aanstaande mama's! Anne fotografeerde onze jongste zoon Leo! Ze ontmoette ons bij ons thuis net toen we terugkwamen uit het ziekenhuis om al die schattige pasgeboren frisheid vast te leggen! We zijn zo blij dat we MAN-AN hebben gevonden!

https://mam-an.nl/blog/mums-in-business/

Eva Thomassen Fotografie

Eva is een familiefotograaf die gespecialiseerd is in geboortereportages. Zuiverheid en verbinding, dat legt Eva vast in haar reportages. Je ziet jezelf zoals je bent. Eva laat je meest dierbare momenten stralen zodat ze niet verdampen, maar herinneringen worden. Regisseren en poseren, dat is niet haar manier van werken. Eva kwam om ‘A day in the life’ van Sunny Mummy te documenteren. Thuis bij mijn gezin legde ze ons drukke leven op zo'n echte en mooie manier vast - foto's om te herinneren, om door te geven en jarenlang te koesteren.

Mama Glow: Zwangerschaps Yoga & Mindfulness, online workshops en coaching

Gwen beoefent al bijna 20 jaar verschillende vormen van yoga. Naast yogalessen is ze ook mindfulness- en hypnobirthing-coach. Moeders en vrouwen met een gezin kunnen bij Mama GLOW live yoga & mindfulness volgen. Deze lessenreeks bestaat uit een combinatie van yoga & mindfulness-oefeningen en draagt bij aan een meer ontspannen levensstijl voor moeders en vrouwen. Daarnaast is Gwen een van de trainers van het Mama GLOW programma: Feel-good & fit mama. Ze bieden personal training, yoga & voedingsadvies voor na je bevalling. Inmiddels hebben meer dan 2000 vrouwen deelgenomen aan de lessen, trainingen en workshops van Mama GLOW.

https://www.mamaglow.nl/superfoods-van-sunny-mummy-2/

Sjoerd Fotografie

Sjoerd is de trouwe en getalenteerde fotograaf van Summy Mummy! We houden van zijn werk en van Sjoerd als mens! Als u op zoek bent naar zakelijke of evenementenfotografie - hij is uw man!!

Total Print Oosterhout

Ad van Ginneken van Total Print Oosterhout ondersteunt ons met al onze zakelijke kantoorbenodigdheden en marketingbehoeften! Ad heeft jarenlange ervaring, de modernste printtechnologie + zijn eigen in-house ontwerpteam! Ad en zijn vriendelijke personeel hebben onvermoeibaar samengewerkt met Sunny Mummy om ons op weg te helpen! Voor al uw print- en ontwerpbehoeften, raden we u ZEER ZEER aan!

https://www.drukkerijtotalprint.nl/nieuwscategorieen/item/25-totalprint-is-voor-mij-een-duurzame-totaalpartner?fbclid=IwAR22DvnpDR7pMtUndi_UPPiIvly5s2rTrHMqaYANhDG262VXUCn6l6bqG5o

Veronique Design

Veronique van der Heijden is de grafisch vormgever van Sunny Mummy! Ze is professioneel, rustgevend en luistert altijd naar jouw wensen. Ze doet er alles aan om ervoor te zorgen dat u het ontwerpresultaat van uw dromen krijgt. Als u op zoek bent naar iets nieuws, helpt zij u graag verder!

Word ook onderdeel van de Sunny Mummy Community!

Sunny Mummy is op Instagram! Jij ook?

We zouden graag zien dat je onze berichten en verhalen volgt voor de nieuwste Sunny Mummy-avonturen!

We staan altijd open voor nieuwe ideeën! Stuur ons gerust een berichtje als je met ons wilt samenwerken!