Sunny Mummy houdt van...

Het gaat niet alleen om ons! We delen de liefde ook graag! Bekijk hieronder enkele van de geweldige bedrijven die Sunny Mummy tot nu toe hebben geholpen ...

Work it Baby! Mijn naam is Anne Felix, mijn missie is vrouwen veilig, fit en zelfverzekerd door een pijnvrije zwangerschap loodsen. Elke week staan er drie workouts voor je klaar die variëren van 15 tot 35 min. 1 cardio workout, 1 krachttraining en 1 mobiliteit workout. Aangepast en bedacht naar wat jij nodig hebt per week. Gericht op veilig gebruik en het sterk maken van je deep core ofwel: je dwarse buikspieren, diepe buikspieren en bekkenbodem. Geen schema’s of instructie video’s, ik doe de gehele workout van A tot Z mee en ik heb er altijd zin in. Naast mijn workouts krijg je elke week leuke tips en weetjes over je groeiende lijf en zwangerschap en een recept mee. Mijn lievelingseten tijdens mijn drie zwangerschappen en tips die ik graag zelf had gehad destijds! De weetjes gaan over je lijf, zwangerschap, je baby en bovenal je aankomende bevalling! Doe je met me mee? @workitbaby.nl 

@naomivonkfotografie is ook een grote fan van en gebruikte Nourish Me! tijdens haar zwangerschap. Ze zei: 'Nourish Me! tijdens je zwangerschap is een echte musthave! Het is een voedingsBOOST voor Mamas (to be), lekker, gezond en makkelijk, duurzaam en veganistisch. Wat wil je nog meer?' Haar favoriete manier om ervan te genieten was in een smoothie of een kleurrijke smoothie bowl. Naomi is een creatieve, spontane, vrolijke, oprecht en vastbesloten vrouw. Ze is geboren en getogen op het eiland Aruba en woon sinds 2012 in Nederland samen met haar man en vier mooie kinderen. Van kinds af aan had Naomi een fascinatie voor zwangerschappen en bevallingen. Ze vroeg zich af hoe leuk zou het zijn als ze van haar hobby haar werk kon maken? Dat deed ze en nu is een prijswinnende fotograaf! Naomi's stijl kan je het beste omschrijven als spontaan, ongedwongen en één met de natuur. Ze leg de vrouw vast op haar meest kwetsbare moment. Het liefst puur natuur om het rauwe en pure op een discrete en mooie manier vast te legge.

Sunny Mummy is een trotse duurzame ambassadeur van Het Geboorte Event. Voor iedere vrouw die bewust haar zwangerschap beleeft en de geboorte van haar baby zo natuurlijk mogelijk wil laten verlopen. Voor de vrouw die vanuit regie en kracht wil bevallen en vol zelfvertrouwen aan het moederschap begint. Speciaal voor die vrouwen is er nu: HET GEBOORTE EVENT! Op deze speciale plek tref je ondernemers die van hun passie hun vak hebben gemaakt. Zij zijn er om jou en je baby te laten groeien. Hier vind je voornamelijk vrouwen die werken vanuit hun gevoel en intuïtie, die zich persoonlijk inzetten voor jou, je baby, je omgeving, de natuur en de aarde. We verenigen ons om jou persoonlijk te inspireren, bewust te maken en je vertrouwen te geven tijdens je zwangerschap, de geboorte en de start van het moederschap. Dit doen we vanuit onze onderbuik, onze vrouwelijke wijsheid; door te luisteren naar jou behoefte, door het aanbieden van prachtige producten. Maar ook door je gids te zijn in jouw reis naar binnen, naar je vrouw-zijn. We willen je dolgraag persoonlijk ontmoeten. Onze droom is dan ook een echt evenement te organiseren waarin we allemaal samen komen om jou te inspireren. Maar omdat een groots evenement momenteel niet mogelijk is zonder uitsluiting, willen we graag op dit platform kennis met je maken.

Sunny Mummy is een trotse duurzame ambassadeur van We Dunia. Let’s change the spirit of gifting: Better for you, your baby and our earth! Most of the gifts you receive - you don’t really need. How often do you receive a gift that makes a positive contribution to the wellbeing of humans and our planet? ...Far too little. @we.dunia wanted to change that with world-wise giving, a valuable concept that grows with your child from the very first heart beat. We Dunia is a sustainable gift registry where you can create a personalised page for your self and your child. Once you select your sustainable gifts, donations, adoptions or experiences - you are then able to share your page with friends and family which helps to change the mindset of mass consumerism while helping to relieve the pressure about what to give! Why am I telling you about this? Because We Dunia asked @sunnymummy.nl if they could add the Sunny Mummy Bundle to their gift registry which is such an honour! We Dunia donates 20% of each gift registry page to the conservation of coral reef ecosystems, restoring and protecting marine biodiversity. 40% of coral reefs have already disappeared due to human activities and global warming. Scientists estimate if nothing is done in the next 5 years they will completely disappear from the Earth’s surface by 2050. That’s why WeDunia adopts coral for every new member which means you will help to rehabilitate coral reefs and contribute to healthy oceans and seas. I personally LOVE WeDunia's cause and am so proud to partner with them! It feels good to help create a positive impact on women and our earth! Less stuff, less pressure, less waste and MORE meaning with @we.dunia + @sunnymummy.nl

Ik kwam de illustraties van Mama Dee (@mamadee.blog) voor het eerst tegen op Instagram. Ze maakten me meteen gelukkig, ik scrolde door haar hele profiel - er was niets waar ik niet van hield! Het laten groeien van een merkidentiteit heeft veel verschillende puzzelstukjes. Op een dag kreeg ik tijdens een zakelijke bijeenkomst te horen: 'Je superfoods zijn geweldig Jayde maar JIJ bent het merk! JIJ bent Sunny Mummy! Je moet je gezicht overal neerzetten!'. Dat was een beetje confronterend terwijl ik tegelijkertijd wist dat het waar was. Ik besloot Mama Dee te vragen of ze wat Sunny Mummy-illustraties kon maken, wat echt veel plezier en leven heeft gebracht in mijn missie om vrouwen en moeders te helpen voor zichzelf te zorgen! Dee is zo intuïtief en getalenteerd met haar werk, jij vraagt en zij doet! Ik heb eindelijk mijn ontbrekende puzzelstukje gevonden dat Sunny Mummy echt tot een sterk Sunny-merk heeft gemaakt waar ik zo trots op ben!

Colour Your Cloud

Domonique en Evelyne hielpen me met het uitpakken van mijn rugzak van geboortetrauma en hielpen me voor te bereiden op mijn derde keizersnede toen ik zwanger was van Leo. Zonder deze twee geweldige vrouwen zou ik waarschijnlijk niet de kracht hebben gevonden om Sunny Mummy te starten. Twee jaar later versterken we elkaar nu! Sunny Mummy-producten worden nu aanbevolen en aangeboden aan vrouwen die deelnemen aan Colour Your Clouds-coachingprogramma's! Als je merkt dat je vastloopt met de verwerking van je bevalling. Als je merkt dat je moet wennen aan het moeder zijn en je onzeker kunt zijn over je moeder gevoel of als je zwanger bent en merkt dat je opziet tegen je bevalling of de tijd daarna - Ik zou Dominique en Evelyne van harte aanbevelen!

Baby B&B Merelhof

Op zoek naar een unieke ervaring met je lieve nieuwe aanwinst? Het charmante Baby B&B Merelhof in Oosterhout is de perfecte plek om te zijn! Omgeven door magische kastelen, prachtige natuur en een gehoord hert + in het centrum van historisch Oosterhout - Wat een droom! Stop de tijd om te ontspannen en te genieten met je partner en baby. In de Baby B&B kan je een workshop babymassage, baby- en familiefotografie organiseren of zelf een massage krijgen bij MAM-AN (zie hieronder).Uw gastheer Maartje is zo zorgzaam en vriendelijk, geen verzoek is te groot of klein! Check B&B Merelhof voor seizoensarrangementen en volg hun Instagram.

Mam-An Baby Wellness

Bij MAM-AN draait alles om welzijn voor moeder en kind. Naast haar werk in de Baby B&B, biedt Anne zwangerschapsmassage, babymassage, babymassage workshops, newborn fotografie en heeft ze de MAMA BOX gecreëerd - unieke geschenkverpakkingen voor aanstaande mama's! Anne fotografeerde onze jongste zoon Leo! Ze ontmoette ons bij ons thuis net toen we terugkwamen uit het ziekenhuis om al die schattige pasgeboren frisheid vast te leggen! We zijn zo blij dat we MAN-AN hebben gevonden!

https://mam-an.nl/blog/mums-in-business/

Eva Thomassen Fotografie

Eva is een familiefotograaf die gespecialiseerd is in geboortereportages. Zuiverheid en verbinding, dat legt Eva vast in haar reportages. Je ziet jezelf zoals je bent. Eva laat je meest dierbare momenten stralen zodat ze niet verdampen, maar herinneringen worden. Regisseren en poseren, dat is niet haar manier van werken. Eva kwam om ‘A day in the life’ van Sunny Mummy te documenteren. Thuis bij mijn gezin legde ze ons drukke leven op zo'n echte en mooie manier vast - foto's om te herinneren, om door te geven en jarenlang te koesteren.

Mama Glow: Zwangerschaps Yoga & Mindfulness, online workshops en coaching

Gwen beoefent al bijna 20 jaar verschillende vormen van yoga. Naast yogalessen is ze ook mindfulness- en hypnobirthing-coach. Moeders en vrouwen met een gezin kunnen bij Mama GLOW live yoga & mindfulness volgen. Deze lessenreeks bestaat uit een combinatie van yoga & mindfulness-oefeningen en draagt bij aan een meer ontspannen levensstijl voor moeders en vrouwen. Daarnaast is Gwen een van de trainers van het Mama GLOW programma: Feel-good & fit mama. Ze bieden personal training, yoga & voedingsadvies voor na je bevalling. Inmiddels hebben meer dan 2000 vrouwen deelgenomen aan de lessen, trainingen en workshops van Mama GLOW.

https://www.mamaglow.nl/superfoods-van-sunny-mummy-2/

Sjoerd Fotografie

Sjoerd is de trouwe en getalenteerde fotograaf van Summy Mummy! We houden van zijn werk en van Sjoerd als mens! Als u op zoek bent naar zakelijke of evenementenfotografie - hij is uw man!!

Total Print Oosterhout

Ad van Ginneken van Total Print Oosterhout ondersteunt ons met al onze zakelijke kantoorbenodigdheden en marketingbehoeften! Ad heeft jarenlange ervaring, de modernste printtechnologie + zijn eigen in-house ontwerpteam! Veronique van der Heijden is de grafisch vormgever van Sunny Mummy! Ze is professioneel, rustgevend en luistert altijd naar jouw wensen. Ze doet er alles aan om ervoor te zorgen dat u het ontwerpresultaat van uw dromen krijgt. Als u op zoek bent naar iets nieuws, helpt zij u graag verder! Ad en zijn vriendelijke personeel hebben onvermoeibaar samengewerkt met Sunny Mummy om ons op weg te helpen! Voor al uw print- en ontwerpbehoeften, raden we u ZEER aan!

https://www.drukkerijtotalprint.nl/nieuwscategorieen/item/25-totalprint-is-voor-mij-een-duurzame-totaalpartner?fbclid=IwAR22DvnpDR7pMtUndi_UPPiIvly5s2rTrHMqaYANhDG262VXUCn6l6bqG5o

Word ook onderdeel van de Sunny Mummy Community!

Sunny Mummy is op Instagram! Jij ook?

We zouden graag zien dat je onze berichten en verhalen volgt voor de nieuwste Sunny Mummy-avonturen!

We staan altijd open voor nieuwe ideeën! Stuur ons gerust een berichtje als je met ons wilt samenwerken!