Sunny Mummy Blogs

Pijnvrij bevallen?! Hoe doe je dat?

Toen ik Rieneke de Kroon en haar nieuwe baby een paar weken geleden ontmoette op Moen Festival, vroeg ik haar hoe het met haar ging? Hoe was haar geboorte en haar ervaring tot nu toe als moeder van drie? Ze vertelde me heel eerlijk dat ze een intiem en mooi 'pijnvrije bevalling' had gehad! Ik was meteen nieuwsgierig en moest haar vragen – Wow! Maar HOE doe je dat?

Lees meer »

Waarom proteïne ook belangrijk is voor moeders

Herken je dat? Vroeg op, kinderen aangekleed en wel naar school brengen, boodschappen doen, het huishouden runnen en dat allemaal met de kleine op je heup of in een draagzak. We tillen, dragen, squatten heel wat af gedurende de dag!  Fysiek leveren we enorm veel inspanning als moeder!

Lees meer »

Waarom is Sunny Mummy een verantwoorde keuze?

VoedingMisschien wel het belangrijkste onderdeel om een gezond lichaam en geest te creëren is onze voeding. Als moeder wordt er in de huidige maatschappij veel van ons gevraagd. Het begint al tijdens de zwangerschap. We blijven werken tot week 36, misschien heb je al kinderen waar je voor moet zorgen, er moet gekookt worden, we moeten het huishouden draaiende houden en de boodschappen niet te vergeten. Met zo een actief programma vragen we veel van ons lichaam. Het is dus van belang om je lichaam voldoende te blijven voeden met vitamines, mineralen, goede vetten en vezels. Je lichaam heeft ze keihard nodig voor jou als hardwerkende vrouw maar ook voor de kleine die groeit in jouw buik.

Lees meer »

Wat jij ongetwijfeld ook mist…

Er zijn een paar dingen die we allemaal te weinig hebben als (kersverse) ouders. Tijd, slaap en energie bijvoorbeeld. En een robot die alle onbelangrijke dingen voor ons doet terwijl wij met onze kleine schat knuffelen. Van die robot kunnen we nog lang dromen en tijd kunnen we niet bijmaken. Slaap, tja. We doen ons best, he. Het is als ouder vaak kiezen tussen wat me-time of slaap. Dat blijf ik een moeilijk evenwicht vinden.

Lees meer »

Jayde wil met Sunny Mummy andere moeders helpen!

OOSTERHOUT - Natuurlijk komen haar drie kinderen op de eerste plaats, haar man, haar familie, en nu ook Sunny Mummy. Jayde cijfert zichzelf vaak weg. Dat is wat moeders doen, zegt ze. ,,Ze zijn druk en zetten zichzelf op de laatste plaats. Maar dan kun je gezondheidsproblemen krijgen.”

Lees meer »

Superfoods boost je energie tijdens en na je zwangerschap!

Als aanstaande moeder of  jonge moeder ben je vaak druk bezig met je kindje / je gezin, je werk etc  En wellicht vergeet je je zelf te vaak en voel je je minder energiek dan voor je zwangerschap. Goed voor jezelf zorgen is zo essentieel om een fijne partner en leuke moeder te zijn! En tevens goed te functioneren op je werk. Onlangs heb ik Jayde van Sunny Mummy geïnterviewd en zij weet daar alles van. Meer info: www.sunnymummy.nl

Lees meer »

Oosterhout is geen Sydney, maar Jayde heeft haar draai gevonden dankzij Sunny Mummy

OOSTERHOUT - Drie jaar geleden emigreerde Jayde van den Heijkant-Saunders (32) van het Australische Sydney naar Oosterhout. Ze bouwde een nieuw leven op, maar als moeder van drie jonge kinderen vergat ze daarbij zichzelf nog weleens. Met de oprichting van het superfoodmerk ‘Sunny Mummy’ wil ze andere moeders helpen goed voor zichzelf te zorgen én bouwt ze verder aan een toekomst in haar nieuwe thuisland.

Lees meer »

Sunny Mummy hecht veel waarde aan duurzaamheid

Het jonge Oosterhoutse bedrijf Sunny Mummy richt zich speciaal op jonge moeders. Met hun biologische Sunny Mummy energiemixen helpen zij moeders tijdens de zwangerschap en de periode dat ze borstvoeding geven. Al voor de lancering is TotalPrint voor hen aan de slag gegaan en ontwikkelden wij een complete huisstijl en verpakkingslijn.

Lees meer »

Sunny Mummy Featured on

Notes on Nesting

Samenwerken? Ja Leuk!