• Gratis verzenden vanaf €55,-
  • Beste start voor jou en je baby
  • Natuurlijk & liefdevol
  • Kleine voetafdruk
  • Ook leuk als cadeau
  • Super Sunny Vibes
  • 10/10 uit 10 beoordelingen
10/10 uit 10 beoordelingen

Oosterhout is geen Sydney, maar Jayde heeft haar draai gevonden dankzij Sunny Mummy

Oosterhout is geen Sydney, maar Jayde heeft haar draai gevonden dankzij haar onderneming Sunny Mummy
OOSTERHOUT - Drie jaar geleden emigreerde Jayde van den Heijkant-Saunders (32) van het Australische Sydney naar Oosterhout. Ze bouwde een nieuw leven op, maar als moeder van drie jonge kinderen vergat ze daarbij zichzelf nog weleens. Met de oprichting van het superfoodmerk ‘Sunny Mummy’ wil ze andere moeders helpen goed voor zichzelf te zorgen én bouwt ze verder aan een toekomst in haar nieuwe thuisland.

Wie had dat gedacht; dat de Australische tijdens haar werk als au pair in Oosterhout de man van haar dromen tegen zou komen. ,,En dan ook nog tijdens carnaval, toen Koen gekleed was in roze badjas “, lacht ze. Maar: ,,Het was liefde op het eerste gezicht.” De liefde bleef en het stel is inmiddels veertien jaar samen. Drie jaar geleden vestigden ze zich permanent in Oosterhout. ,,We bouwden een mooi huis en Koen vond een goede baan. Hij is enig kind en op deze manier kunnen we zijn ouders een mooie kans geven om opa en oma te zijn.”

Keuzestress in de supermarkt

Want het stel heeft inmiddels drie kinderen. En waar Jayde absoluut geen spijt heeft van haar emigratie, was het soms lastig om hier haar draai te vinden. Want hoe blijf je goed voor jezelf zorgen en ontdek je wat jíj graag wilt doen, terwijl je druk met je kinderen bezig bent? ,,In de supermarkt waren bijvoorbeeld zóveel opties, dat ik last kreeg van keuzestress. Op een gegeven moment at ik alleen nog maar boterhammen met pindakaas: makkelijk, lekker en het vulde snel.”
Toen ze last kreeg van gezondheidsproblemen, besloot ze dat het anders moest. Bovendien was deze leefstijl niets voor de vrouw die altijd veel met gezondheid en voeding bezig was. Dus ze ontwikkelde haar eigen superfoods: poeders van gevriesdroogd fruit en groenten. Sinds kort heeft ze het onder de naam Sunny Mummy op de markt gebracht: de drie verschillende samenstellingen moeten vrouwen tijdens de zwangerschap of erna weer boost geven. Alles biologisch en duurzaam verpakt.

Eerste grote mijlpaal

Want dat moeders zichzelf wegcijferen, gebeurt volgens Jayde niet alleen wanneer ze een leven opbouwen in ,,Ja, je kunt er dan altijd een multivitaminepil instoppen, maar daar zitten vaak veel toegevoegde en onnatuurlijke ingrediënten in. Het gaat om balans, de voedingsboost is echt voor moeders.” En de eerste grote mijlpaal is al bereikt: in mei komen haar producten in 4000 duurzame zwangerschapsdozen voor aanstaande moeders in België. ,,Ik zou wel wat willen uitbreiden, maar ik wil het wel overzichtelijk houden. Ik hoef geen miljonair te worden. Ik wil andere moeders helpen.”
Bovendien helpt Sunny Mummy haar om het leven in het Oosterhoutse weer verder vorm te geven. ,,Voordeel van eigen baas zijn is dat ik mijn eigen tijd kan indelen. Oosterhout is natuurlijk heel anders dan het drukke Sydney, maar ik heb hier echt mijn draai gevonden. Mensen zijn heel open. Ik voel me hier thuis.”

Volg ons op Instagram @sunnymummy.nl

Instagram @sunnymummy.nl
Een moment geduld aub..
Product is toegevoegd aan de winkelwagen