• Gratis verzenden vanaf €55,-
  • Beste start voor jou en je baby
  • Natuurlijk & liefdevol
  • Kleine voetafdruk
  • Ook leuk als cadeau
  • Super Sunny Vibes
  • 10/10 uit 10 beoordelingen
10/10 uit 10 beoordelingen

Jayde wil met Sunny Mummy andere moeders helpen!

Jayde wil met Sunny Mummy andere graag moeders helpen!
OOSTERHOUT - Natuurlijk komen haar drie kinderen op de eerste plaats, haar man, haar familie, en nu ook Sunny Mummy. Jayde cijfert zichzelf vaak weg. Dat is wat moeders doen, zegt ze. ,,Ze zijn druk en zetten zichzelf op de laatste plaats. Maar dan kun je gezondheidsproblemen krijgen.”

Voor die drukke moeders zoals zijzelf heeft de 32-jarige Oosterhoutse Sunny Mummy ontwikkeld. Het is een superfood met biologische ingrediënten dat moeders een (voedings) boost geeft, maar er is ook een energiemix voor alle vrouwen die wel wat extra vitaminen, mineralen en vezels kunnen gebruiken. Met een of twee eetlepels in de yoghurt of in de smoothie, krijg je wat extra vitamines en mineralen binnen, zegt ze. ,,Moeders van 18 of 40 jaar, het kan alle vrouwen helpen.” Goede energie, daar draait het om. Ze heeft zich erin verdiept: wat heeft een vrouw nodig die zwanger is, borstvoeding geeft, een moeder met een druk leven.
Jayde is moeder van drie kinderen en spreekt uit ervaring. Drie jaar geleden verhuisde ze met man Koen van Sydney (Australië is haar vaderland) naar de andere kant van de wereld, naar Oosterhout. Ze had het druk met de taal leren, haar draai vinden in een nieuw land, een nieuwe stad, een verbouwing van hun huis en de zorg voor twee kinderen, een baby en een peuter. Anderhalf jaar geleden beviel ze van hun derde kind. ,,In die tijd at ik alleen nog maar boterhammen met pindakaas, ‘s morgens bij het ontbijt, ‘s middags bij de lunch en bij het avondeten. Omdat het makkelijk is, het vult goed en ik vind het altijd lekker. Mijn zus die was overgekomen om me te helpen na de geboorte van mijn zoontje, zei: ‘Jayde, je eet alleen maar pindakaas!.’ Niet goed natuurlijk, niet gevarieerd genoeg.”

Rond die tijd begonnen ook de gezondheidsproblemen: weinig weerstand, geen energie, altijd moe en toen viel ze van haar fiets en brak haar enkel, gevolgd door een pijnlijke rug. ,,Ik voelde me leeg. I hit rock bottom - ik heb de bodem geraakt’’, zegt ze. En ze begon zich af te vragen: kan ik mijn eigen voedings boosters maken die makkelijk in mijn dagelijkse routine passen? Zou ik andere jonge moeders om me heen kunnen helpen? ,,Ik wil voorkomen dat andere vrouwen dezelfde fout maken als ik.”
,,Nu weet ik: het gaat om de balans”, vervolgt ze. Gezond eten, voldoende bewegen, goede nachtrust. Bij dat eerste kan Sunny Mummy helpen: een eetlepel in de yoghurt of in de smoothie.  ,,Een snelle, gezonde, makkelijke energie boost. En lekker.”

Een bedrijf produceert in opdracht van de Oosterhoutse de superfood poeders van Sunny Mummy, gemaakt van gevriesdroogd fruit en groente, speciaal ontwikkeld om vrouwen te ondersteunen tijdens zwangerschap en de tijd dat ze borstvoeding geven, en daarna met energie.
Sinds eind december is er de website en de webshop SunnyMummy ,,Er is belangstelling”, merkt Jayde. ,,Voedingscoaches, doula’s (zwangerschaps- en geboortecoaches) en moederbloggers op social media zijn enthousiast over Sunny Mummy. Ik heb ook al veel reacties gehad van vrouwen die zich herkennen in mijn verhaal: ‘Oh, ik ben ook zo’n moeder’.” Vrolijke reacties van vrouwen die het superfood inmiddels gebruiken, happy moeders. En dat is weer fijn voor de kinderen. ,,Want een happy moeder betekent ook happy kinderen”, besluit ze haar verhaal. ,,Ik ben kleuterjuf - onderwijzeres voor kinderen tot acht jaar - maar vanwege de taal is het moeilijk voor mij om hier op school aan de slag te gaan. Met Sunny Mummy komt alles bij elkaar. Op deze manier kan ik iets betekenen voor moeders, maar óók voor kinderen.”

Sunny Mummy beperkt zich niet tot Nederland: het superfood zit binnenkort ook in de GreenKit, een babydoos met duurzame producten voor aanstaande moeders en hun baby. Verloskundigen in België delen dit babypakket uit aan ouders in spé.
Jayde wil met Sunny Mummy andere moeders helpen ‘Zorg goed voor jezelf’ met Sunny Mummy: ‘Gelukkige moeders betekent ook: gelukkige kinderen’

Volg ons op Instagram @sunnymummy.nl

Instagram @sunnymummy.nl
Een moment geduld aub..
Product is toegevoegd aan de winkelwagen