Superfoods boost je energie tijdens en na je zwangerschap!

Als aanstaande moeder of  jonge moeder ben je vaak druk bezig met je kindje / je gezin, je werk etc  En wellicht vergeet je je zelf te vaak en voel je je minder energiek dan voor je zwangerschap. Goed voor jezelf zorgen is zo essentieel om een fijne partner en leuke moeder te zijn! En tevens goed te functioneren op je werk. Onlangs heb ik Jayde van Sunny Mummy geïnterviewd en zij weet daar alles van. Meer info: www.sunnymummy.nl

13 jaar geleden werd Jayde verliefd op een Nederlandse man en emigreerde vanuit Sydney naar Oosterhout. Drie kinderen opvoeden en een druk huishouden zorgde er voor dat ze niet goed genoeg voor zichzelf zorgde en daardoor kampte met gezondheidsklachten. Het roer ging om en Jayde ontwikkelde haar eigen superfoods mixes voor drukke moeders. Met de intentie dat als je zelf lekker in je vel zit dat je dat automatisch ook over draagt naar je kindje(s).

Het moederschap is een intense, nieuwe fase die veelal draait om het verzorgen van je kindje. De boodschap van Jayde met haar mooie superfood mixes voor (aanstaande) moeders is dat je jezelf vooral niet mag vergeten ! Haar merk Sunny Mummy is geboren en het geeft haar veel voldoening om vrouwen & moeders een boost te geven. De superfood mixes kun je toevoegen aan je dagelijkse smoothie, salade, havermout, vla of yoghurt. Het is heel gemakkelijk in gebruik en geeft je als werkende moeder net dat beetje extra energie om je dag goed door te komen.

Jayde heeft 3 poeders van gevriesdroogd fruit en groenten ontwikkeld en deze geven je een boost tijdens en na je zwangerschap. Deze superfood mixes zijn biologisch en duurzaam verpakt.

De zwangerschapsmix ‘Nourish me’ smaakt fruitig met een vleugje gember en is tegen misselijkheid en versterkt het immuunsysteem ( bevat o.a. ijzer en vitamine c tegen vermoeidheid).

De superfood mixes van Sunny Mummy zijn overigens geen vervanging van vitamines. Het geeft een boost om goed voor jezelf te zorgen, het is geen supplement.

De borstvoedingsmix ‘Feed me’ smaakt zoet met een vleugje anijs en er zijn al veel goede reviews verschenen over deze borstvoedingsmix. Moeders die borstvoeding geven zijn blij, want ze hebben meer productie van borstvoeding. Tevens bevat de mix de juiste vitaminen en mineralen voor tijdens de periode van borstvoeding geven.

De selfcare mix voor moeders ‘Boost me’ heb ik zelf geprobeerd in combinatie met een smoothie en smaakt naar bessen met een vleugje basilicum. Lekker fris om toe te voegen en het ruikt heerlijk !

Geschreven door Gwen van Mama Glow


«   »