Sunny Mummy hecht veel waarde aan duurzaamheid

Het jonge Oosterhoutse bedrijf Sunny Mummy richt zich speciaal op jonge moeders. Met hun biologische Sunny Mummy energiemixen helpen zij moeders tijdens de zwangerschap en de periode dat ze borstvoeding geven. Al voor de lancering is TotalPrint voor hen aan de slag gegaan en ontwikkelden wij een complete huisstijl en verpakkingslijn.

Een nieuwe huisstijl
Voor het beeldmerk had Jayde een mooie en kleurrijke illustratie laten maken bij een bevriende tekenares. Deze tekening van Jayde tussen de zonnebloemen was voor vormgeefster Veronique het uitgangspunt voor het maken van de huisstijl. Jayde: “Samen met Veronique hebben we het beeldmerk uitgebouwd tot een complete huisstijl. Zij had aan een half woord al genoeg om te snappen wat ik bedoelde. En dat werkt echt heel prettig!  In nauw overleg met Jayde is het beeldmerk verwerkt in diverse huisstijldragers zoals visitekaartjes, flyers, stickers en sample books.

Duurzame productie
Ook werden in samenspraak de labels voor de verpakkingslijn ontworpen, zodat de gehele huisstijl mooi op elkaar aan zou blijven sluiten. Jayde: “Koen en ik hechten veel waarde aan duurzaamheid. We zijn ook blij dat TotalPrint ons drukwerk standaard levert op FSC papier.” Het FSC keurmerk staat voor een duurzame productie en verwerking van de papiersoorten. Van beheerste bomenkap tot het hergebruiken van de materialen. Ad: “Binnen TotalPrint maken we gebruik van hypermoderne digitale drukpersen. Wij gebruiken dan ook geen enkele milieubelastende vloeistof, zoals dat in de traditionele offset technieken wel het geval is. Ook kunnen we just-in-time te produceren en geen onnodige voorraden of extra drukken, waardoor afval of restproduct tot een minimum te beperken is.

IJzersterk team
Inmiddels is er al een vierde Sunny Mummy voedingsmix in de maak. En ook hiervoor is Veronique weer druk in de weer. Jayde: “Waarom zou ik verder gaan kijken als ik tevreden ben? De kwaliteit van het door TotalPrint geleverde werk is telkens boven onze verwachtingen. Bovendien levert TotalPrint snel en tegen een zeer schappelijke prijs. Wat ons betreft is Sunny Mummy en TotalPrint dan ook een ijzersterk team!”

Ontdek de heerlijke en voedzame superfood-mixen van Sunny Mummy zelf!

Beschikbaar in drie smaken:
Nourish Me! Zwangerschapsmix
Feed Me! Borstvoedingsmix
Boost Me! Energie mix

Geschreven door TotalPrint


 »