About Sunny Mummy

Jayde

Sunny Mummy, een uniek concept voor vrouwen gericht op kwaliteit, duurzaamheid en het verspreiden van Super Sunny Vibes, ontwikkelt superfood pow(d)er mixen om drukke vrouwen te ondersteunen met energie en weerstand. De missie van Sunny Mummy is om vrouwen te helpen en te inspireren om gezond en actief te zijn zodat zij zich een echte supervrouw voelen!

De mixen zijn daarom specifiek gericht op vrouwen. Nourish Me! en Feed Me! zijn ontwikkeld voor zwangere vrouwen en voor vrouwen die borstvoeding geven. Boost Me! en Power Me! zijn er voor alle vrouwen die wel wat extra energie en weerstand kunnen gebruiken.

De Pow(d)er mixen zijn gemaakt van gevriesdroogde fruit en groenten. Door het vriesdroogproces blijven 97% van de voedingsstoffen behouden en kunnen de mixen lang bewaard worden! Daarnaast wordt het hele fruit of de hele groente gebruikt, inclusief schil. Hier zitten doorgaans de meeste voedingsstoffen in.

Door de poedervorm zijn de mixen eenvoudig toe te voegen aan eigenlijk alle maaltijden. Je roert ze in een handomdraai door je yoghurt of ontbijtgranen heen! Maar je kunt er net zo gemakkelijk koekjes of een bananenbrood mee bakken, verwerken in je wafels of pannenkoeken. Smoothie maken? Geen probleem, je voegt de mixen zo toe. Ook gebruik ik ze in pompoensoep, salade dressings en in toppings.

Sunny Mummy is opgericht door Jayde. Toen zij zwanger was van haar derde baby merkte zij dat ze onvoldoende aan haarzelf dacht, maar ook dat er onvoldoende natuurlijke opties beschikbaar waren. Daarom heeft Jayde onderzocht welke voedingsstoffen vrouwen nodig hebben tijdens de zwangerschap, tijdens het geven van borstvoeding, en daarna.

Jayde heeft toen in eerste instantie drie pow(d)er mixen ontwikkeld, gericht op deze fasen van het moeder zijn. Waarbij de Boost me! mix er voor alle vrouwen is die wel wat extra energie en inspiratie kunnen gebruiken voor een gezonde lifestyle. Onlangs is daar ook Power Me! aan toegevoegd, een plantaardig proteïnepoeder. Niet alleen voor ‘gym junkies’, maar voor alle vrouwen die een extra energie en herstel boost kunnen gebruiken. Smoothie maken met Power me? Je voegt Power Me! eenvoudig toe aan de smoothie recepten in mijn smoothie gids.

Bij gezonde voeding zijn niet alleen de voedingsstoffen belangrijk. Smaak en inspiratie zijn net zo belangrijk om ervoor te zorgen dat je gezond blijft eten. Er is daarom veel aandacht besteed aan de smaak van de mixen, en zijn er voor iedere mix verschillende recepten beschikbaar. Ook is er een smoothie guide zodat je de mixen kunt gebruiken voor de lekkerste smoothies!

De superfood poeders zijn gemaakt van relatief standaard ingrediënten, geen exotische wortels uit Zuid Amerika of algen uit de stille oceaan! De groenten, fruit en kruiden zijn specifiek geselecteerd op hun voedingswaarden, waardoor ze als mix een superfood worden, ook al lijken ze dat individueel niet te zijn. Alle verse fruit en groenten zijn eigenlijk superfoods, het liefst natuurlijk biologisch, binnen het seizoen, en lokaal!

Belangrijke vitaminen en mineralen die in de mixen terugkomen, naast een heleboel anderen, zijn onder andere vitamine a, vitamine c, ijzer, folaat en antioxidanten. Ze ondersteunen je energie en weerstand wanneer jij die het meeste nodig hebt! Bekijk de mixen hier voor meer info!

Ik hoop dat ik je kan inspireren goed voor jezelf te zorgen!

Super Sunny Vibes,

Jayde