Nourish Me! - Boost je zwangerschap

Hallo Mooie Sunny Mummy!

Nourish Me! is een plantaardige zwangerschapsmix ontworpen voor al die mooie toekomstige mama 's en hun prachtige groeiende buiken. Nourish me! kan je die extra VOEDINGSBOOST geven tijdens een van de fysiek (en emotioneel) zwaarste levensfasen. Door een vleugje citroen en gember heeft de mix een heerlijke frisse smaak. Daarnaast helpen ze misselijkheid te verhelpen!

Zorg goed voor jezelf lieve mama!

Wat is Nourish Me! Zwangerschapsmix?

Nourish Me! is een plantaardige superfood mix vol energie en essentiële vitaminen en mineralen zoals vitamine c, folaat, omega 3 vetzuren en ijzer, gemaakt van gevriesdroogd fruit en groenten. Het vriesdroogproces zorgt voor een lange houdbaarheid, terwijl meer dan 97% van de natuurlijk voorkomende voedingsstoffen zoals vitaminen, mineralen en vezels behouden blijven.

Hoe gebruik ik Nourish Me?

Nourish Me! ondersteunt mama 's tijdens de zwangerschap qua voedingswaarde, is perfect in balans, ziet er geweldig uit en smaakt fantastisch! Door de poedervorm is de mix eenvoudig te gebruiken, je mengt de mix bijvoorbeeld door je smoothie of je yoghurt. Ook kun je er ijsjes, bliss balls of de lekkerste pompoensoep mee maken! 

Bekijk ook mijn Nourish Me! receptenpagina voor meer informatie en inspiratie.

Meer over Nourish Me!

Nourish Me! is een zwangerschapsmix ontworpen voor al die mooie toekomstige mama 's en hun prachtige groeiende buiken.

Nourish me! kan je die extra VOEDINGSBOOST geven tijdens een van de fysiek (en emotioneel) zwaarste levensfasen (naast je prenatale vitamine).

Nourish Me! is speciaal ontwikkeld voor vrouwen die zwanger willen worden, zwanger zijn en voor vrouwen die willen herstellen van hun zwangerschap.

De kritische ontwikkeling van vitale organen vindt plaats in de eerste acht weken van de zwangerschap. Om ervoor te zorgen dat je lichaam deze ontwikkelingen volledig kan ondersteunen, heeft het hogere niveaus van bepaalde voedingsstoffen nodig. De juiste voeding is dus erg belangrijk tijdens je zwangerschap.

Het opbouwen van deze niveaus kan enige tijd duren, daarom is het belangrijk om ten minste een maand voordat je zwanger wordt voor je voeding te zorgen. Op die manier is je lichaam klaar om de gezondheid van je baby te ondersteunen vanaf het moment van conceptie. Nourish Me! ondersteunt je met essentiële vitaminen en mineralen, naast je zwangerschaps multivitaminen.

Deze mix bevat zeven natuurlijke ingrediënten - en dat is alles!

Het is belangrijk om biologisch te kiezen voor jou en je partner tijdens de conceptie, zwangerschap en tijdens het geven van borstvoeding - pesticiden kunnen de delicate hormoonbalans en de mannelijke spermaproductie beïnvloeden. 

Ingrediënten

Nourish Me! bevat slechts zeven natuurlijke ingrediënten, handig samengebracht voor (aankomende) mama 's!

Frambozen: zijn goed voor de bloedsuikerspiegel, vitamine C en zitten vol antioxidanten.

Bananen: zijn een goede bron van kalium die helpen om uw vocht- en elektrolytenbalans op peil te houden (vaarwel gezwollen enkels!). Bananen zijn ook een gezonde bron van koolhydraten die het energieniveau ondersteunen en hebben een lage GI wat een gezonde bloedsuikerspiegel ondersteunt.

Pompoen: bevat antioxidanten en is rijk aan vitamine A, die de immuniteit en je huid ondersteunen voor die beroemde ‘pregnancy glow’.

Chiazaad: omega 3, vezels + ijzer = energie!

Rode biet: bevat veel foliumzuur, wat nodig is voor je lichaam om nieuwe rode bloedcellen aan te maken. Rode biet is ook een geweldige natuurlijke bron van ijzer - een essentieel mineraal dat nodig is voor het transport van zuurstof in rode bloedcellen. Gewoon: nieuwe rode bloedcellen + zuurstoftransport van rode bloedcellen = natuurlijke energie! Super goed!

Citroen en gember: verfrissend, ontstekingsremmend en… - ga weg ochtendmisselijkheid!!!