Feed Me! - Boost je borstvoeding

Hallo mooie Milk-Mama

Feed Me! is een borstvoedingsmix ontworpen voor al die mooie milk-mama 's die borstvoeding geven en hun prachtige groeiende babies. Feed me! kan je die extra VOEDINGSBOOST geven tijdens je borstvoeding. De galactagogen in de fenegriek en havermeel geven je borstvoeding een extra boost!

Zorg goed voor jezelf lieve Milk-Mama!

Wat is Feed Me! Borstvoedingsmix?

Feed Me! is een plantaardige superfood mix vol energie en essentiële vitaminen en mineralen zoals vitamine a en c, folaat en ijzer, gemaakt van gevriesdroogd fruit en groenten. Het vriesdroogproces zorgt voor een lange houdbaarheid, terwijl meer dan 97% van de natuurlijk voorkomende voedingsstoffen zoals vitaminen, mineralen en vezels behouden blijven. 

Hoe Gebruik ik Feed Me?

Door de poedervorm is de mix eenvoudig te gebruiken, je mengt de mix bijvoorbeeld door je smoothie of je yoghurt. Even gemakkelijk voeg je de mix toe aan een je baksels zoals koekjes of cake en bananenbrood. 

Bekijk onze Feed Me! receptenpagina voor meer informatie en inspiratie!

Je kunt niet uit een lege beker schenken!

Ik weet dat je je best doet om de dag te overleven terwijl je je baby voedt ... Maar ik weet stiekem ook dat je op sommige dagen van koude thee en left-overs leeft... Hoe ik dat weet!? Want ik ben er ook al eens geweest, haha! (shhhh!)

Sunny Mummy begrijpt dat je het waarschijnlijk te druk hebt om op dit moment een fatsoenlijke maaltijd voor jezelf te bereiden. Het is moeilijk, toch? ... Je probeert je ‘hangry’ (hongerige / boze) baby te verzorgen, terwijl je probeert het nooit eindigende wasspel te winnen, en je je peuter geduldig vraagt ​​om alsjeblieft te STOPPEN met het gooien van de kattenbrokjes als confetti voor de vierde keer vandaag!!!

Wie heeft in deze levensfase eigenlijk tijd om zichzelf kwaliteitsmaaltijden te geven ?! …JIJ! En Sunny Mummy helpt je daar graag bij!

Borstvoeding geven verbrandt ongeveer 500 extra calorieën per dag! Daarom is het belangrijk om tijdens het voeden van je baby te genieten van een gezond en gevarieerd dieet. Door dit te doen zorg je ervoor dat je lichaam herstelt na de zwangerschap, van brandstof voorziet om aan de eisen van vandaag te voldoen, je de moedermelkvoorraad ondersteunt - en dat terwijl je je kleintjes de beste voeding geeft die je maar kunt bieden!

Na zorgvuldig onderzoek en afweging van de behoeften van de vrouw heb ik Sunny Mummy's Feed Me! samengesteld. Feed Me! voorziet moeders die borstvoeding geven in 100% natuurlijk voorkomende vitamines en mineralen zoals A, C, zink, ijzer en foliumzuur. Dit zijn enkele van de belangrijkste voedingsstoffen die je nodig hebt om ervoor te zorgen dat je je lichaam geeft wat het nodig heeft om jezelf en je baby te ondersteunen tijdens het borstvoeding geven (naast uw postnatale vitamine).

Ingrediënten

Feed Me! bevat slechts zeven natuurlijke ingrediënten, handig voor jou samengebracht!

Mango: Lang leve de koningin van de vruchten! Mango bevat veel vitamine C, wat de opname van ijzer in het lichaam bevordert. Deze gouden schoonheid voegt een verrassende en heerlijke smaak toe aan de mix, terwijl het je vitaliteits- en herstelsysteem ondersteunt.

Aardbeien: bevatten foliumzuur (B11). Deze vitamine is cruciaal voor de ontwikkeling van baby's in de baarmoeder en blijft belangrijk tijdens het borstvoeding geven. Vitamine B11 bevordert de aanmaak van nieuwe en gezonde cellen voor zowel jezelf als voor je baby en ondersteunt de ontwikkeling van de hersenen van de kleintjes.

Fenegriek: dit kruid wordt al eeuwenlang gebruikt om de gezondheid van de vrouw te ondersteunen omdat men denkt dat het de melkproductie verhoogt (galactagogue). Houd er rekening mee dat galactagogen werken in combinatie met de wet van ‘vraag en aanbod’. Hoe meer melk je baby geniet, hoe meer moedermelk je lichaam zal aanmaken!

Anijszaad: rustgevend en kalmerend! Dit krachtige ingrediënt is rijk aan ijzer - cruciaal voor energieniveaus, concentratie en immuniteit.

Havermeel (glutenvrij): Nog een bekende galactagogue. Havermeel zit boordevol vezels, reguleert de bloedsuikerspiegel en houdt je langer vol en verbetert de darmfunctie. Havermeel bevat saponinen en bèta-glucaan die het immuunsysteem helpen versterken en de prolactinespiegel van het borstvoedingshormoon in je bloed verhogen.

Wortel: rijk aan vitamine A - goed voor de mooie ogen van baby's, algemene groei, ontwikkeling en immuunfunctie.

Pompoenpitten: zijn rijk aan antioxidanten, magnesium, ijzer en zink - allemaal belangrijke bouwstenen voor een hoogwaardige melkproductie tijdens het borstvoeding geven.